Home Belgisch YCARE & AXELLE RED – I Don’t Care (Je m’en moque) (Universal Music)

YCARE & AXELLE RED – I Don’t Care (Je m’en moque) (Universal Music)

by Mark Van Mullem

“Bij het mooie lenteweer hoort een aanstekelijk zomers deuntje” moeten Axelle Red en Ycare hebben gedacht. Met I Don’t Care (je m’en moque) brengt het duo een heel radiovriendelijke en lichtvoetige oorwurm. Na hun eerste samenwerking (D’autres Que Nous) schreven Axelle Red en Ycare al snel een nieuwe song. Bij het maken van dit liedje gingen de artiesten uit van elkaars achtergronden en verschillen alsook het gegeven hoe complementair ze eigenlijk ook zijn. Dat trekken ze open naar de hele wereld: “we hebben er maar een, we zijn allemaal verschillend en we moeten er samen het beste van maken”.

Het resultaat is een heel aanstekelijke popsong, ingeleid door vrolijk gefluit, om dan op een lome zomerse beat verder te wandelen, deels gerapt, deels gezongen, in het Frans en Engels. Niets wereldschokkends en het zal allicht niet in onze top 10 Axelle Red-songs belanden, maar er is niets mis met deze erg fijne zomerse tune, die misschien wel een zomerhit in wording is.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More