Home Belgisch UBERDOPE – Komt Wel Goed (Fake Records)

UBERDOPE – Komt Wel Goed (Fake Records)

by Bart Verlent

“Het zijn rare tijden. Het is wat het is. Even doorbijten..”. Deze dagen worden er heel wat clichézinnen naar ons hoofd geslingerd omtrent het cononavirus. Schrijver Wim Daniëls verzamelde er een hele reeks en de Gentse hiphoppers van Uberdope maakten er, op vraag van het Radio 1-programma Nieuwe Feiten, een nummer over.

(c) Uberdope

Het trio maakte Komt Wel Goed samen met producer Gumble, via Skype en op één weekend. Dit “cliché-anthem” (zoals ze het zelf noemen) is een subliem nummer geworden dat perfect de sfeer van deze bizarre periode samenvat. Dat doet Uberdope zoals altijd met hun eigen soort humor en met geweldige beats.

Naast de afgezaagde clichézinnen is het nummer doorspekt met grappige oneliners die nog maar eens laten zien dat Uberdope echt wel woordkunstenaars zijn. Voor iedereen die wat humor nodig heeft in deze donkere tijden maakte Uberdope het perfecte medicijn. Ook de Belgische kappers zullen blij zijn dat ze aan hen gedacht hebben.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More