Home Singles TWIN TOES – Ghost Hair

TWIN TOES – Ghost Hair

by Ann Cnockaert

Twin Toes ontstond op een weekend in september 2019. Op 130 kilometer van elkaar ondergingen Antoine en Nicolas hetzelfde noodlot, ze braken dezelfde teen. Ze waren al van plan een band te beginnen, maar dit was het doorslaggevende teken van het universum om er echt voor te gaan. Na hun verbluffende debuutsingle Lost In Playlists volgt nu de tweede single Ghost Hair.

Ghost Hair ontstond uit een brief die Antoine – het minder behaarde lid van Twin Toes – schreef aan z’n haar dat helaas te vroeg verdween. Het schrijven en opnemen van het nummer stelde Twin Toes in staat hun specifieke geluid te ontdekken in de begindagen van hun artistieke proces.

De clip bij het nummer werd geregisseerd door vriend Simon Vanrie, die sinds de oprichting het derde lid van Twin Toes zou kunnen worden genoemd. Het achterliggende idee van de video? Het fantoomhaar van Antoine volgen naar zijn onbekende bestemming.

Ghost Hair is surrealistische, met synth geïnjecteerde indiepop op een grappige manier gebracht. Een verademing in zorgelijke tijden.

Het debuutalbum van Twin Toes, Long Story Short, komt uit in het najaar.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More