Home Belgisch TSAR B – Rattlesnake (Disco Naivité).

TSAR B – Rattlesnake (Disco Naivité).

by Luminous Dash

Sinds de vioolschool niet half zo cool meer is, heeft Justine Bourgeus (de echte naam van weledelgeboren tsarina B) de knopjes ontdekt. Modebewuste Max (Colombie, van Oscar And the Wolf) inspireerde (zie onder meer de Back To Black-cover) vast tot de nieuwe look en straalt styling en m’as tu vu uit.

Op nieuwe single Rattlesnake horen we – hoe sexy ook – nochtans een wat ondergrondser geluid. Een kundige productie van subtiliteit, subversiteit en crescendo intensiteit, met een prima sounddesign, maar met meer Solange dan Beyoncé: zeker niet onderdoend in kwaliteit, maar schijnbaar gemaakt om een intiem publiek op te warmen, meer dan om de grootlichten te lokken.

Tsar B laat je achter met het gevoel dat ze duistere geheimen met je gedeeld heeft, verleidt je ondubbelzinnig als sirene,  maar gooit je de kamer uit vóór het industrial orgasme, na een karige twee minuten en zevenendertig seconden.

Kijk naar Blade Runner, lees 1984, dans op Heartbeats: wellicht niet voor iedereen, met zijn rauwe emotie verpakt in laagjes ongemakkelijke schoonheid, maar diamanten fijnproeverswerk.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More