Home Singles TRIPLE A – POV / Are You Watching Me? (Eigen Beheer)

TRIPLE A – POV / Are You Watching Me? (Eigen Beheer)

by Kris Van den Bossche

Triple A is de band van de broers Vanderroost. Eén ervan is de drummer en de andere de frontman met gitaar. Als daar maar geen hommeles van komt. Jonathan Deboosere maakt de brug op de bassen. En het zijn de bassen die POV / Are You Watching Me? op gang trekken, beantwoord door de drums. De stem van David Vanderroost komt erbij aanvankelijk door een megafoon: “I got a blur in my head”.

Triple A © Carlo Verfaille

Maar dan snel alle gas open, want veel tijd is er niet als je onder de twee minuten wil finishen. “Got a camera here on my head, to proof you’re not dead.” Het nummer moet het vooral hebben van de energie en die is er. Beukende drums en bas, een snedige gitaarriff en verder niet te veel complimenten. Punkrock dus.

POV / Are You Watching Me is een voorbode van de ep die er later dit jaar aankomt. Met pakweg B als groepsnaam zou je het niet ver schoppen, we zullen eens luisteren of die Triple A dan terecht is.

Facebook | Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More