Home Singles TRIPLE A – Collateral Damage

TRIPLE A – Collateral Damage

by Luminous Dash

Door: Stefan Laforce

Een maandje terug kroop Tripple A de studio in met Jan Viggria, een gitarist van noiserockband  The Guru Guru. Dat leverde drie nummers op die de alternatieve rockliefhebbers gaan pruimen.

De eerste single is alvast verschenen. Drie minuten en 9 seconden, meer krijg je niet. En dat is jammer. Eens op dreef, neemt Collateral Damage je mee op de vleugels van gitaarriffs die niet te negeren zijn. En die vlucht bevalt zo, dat we na twee en halve minuut gewoon helemaal mee zijn. Maar het einde is in zicht.

Met de zomer voor de deur, gretig fantaserend over een liveversie waar er nog een stukje wordt aangebreid om voldaan te zijn. Zoals Collateral Damage, het noodzakelijk biertje na de vettige friet mayo. Nu rest enkel een drang naar meer. Ach, we zetten ’t gewoon nog een keer op.

Dit nieuwe werk van Triple A vind je op alle streaming platformen. Voor liefhebbers van sprankelende garagerock uit Menen. Fietsbel inclusief.

Facebook / Soundcloud

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More