Home Singles TRAPPED ANTS – I Didn’t Change But We Did

TRAPPED ANTS – I Didn’t Change But We Did

by Bart Verlent

Niels Braeckmans en Alexander Van Eeckhoutte brengen sinds vorig jaar eigen nummers uit onder de naam Trapped Ants. Telkens weer komt het duo op de proppen met ijzersterke singles waar we wat Bowie invloeden in terug horen. Ondertussen weten we ook dat ze niet vies zijn van wat bombastische arrangementen.

© Trapped Ants

Niels en Alexander zijn volop bezig aan hun debuutplaat waar we nog een nummer uit te horen krijgen. I Didn’t Change But We Did is een song over de melancholie die je voelt wanneer een relatie stuk gelopen is, terwijl je, ondanks alle pijn, nog altijd heel veel liefde voelt voor die persoon. Het is een duet met actrice en zangeres Idalie Samad (Buurtpolitie, Familie, Dertigers).

We wisten al dat Niels Braeckmans een knappe en overtuigende stem had, van Samad wisten we dat nog niet. Ze zingen samen de sterren van de hemel en ook het nummer zelf is weer heel overtuigend. Ook deze track heeft weer bombastische arrangementen, maar ze gaan er nergens over en het past dat ook wel bij het nummer.

Laat dat Trapped Ants debuutalbum nu maar snel komen, dit duo is klaar om de wereld te veroveren.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More