Home Singles LOUPE – Lonely Dance

LOUPE – Lonely Dance

by Ann Cnockaert

Lonely Dance is het eerste nummer van het debuutalbum van de Amsterdamse band Loupe. Een nieuw nummer, een nieuw geluid. Lonely Dance heeft een hoger popgehalte dan de eerdere songs van de band.

De indiepopband heeft een drukke zomer achter de rug. Het seizoen begon op Noorderslag 2022 en werd afgesloten met een uitnodiging voor Eurosonic 2023.

Loupe zijn Julia (zang), Lana (bas), Annemarie (drums) en Jasmine (gitaar). Na twee succesvolle ep’s Older en Spring’19 is het stilaan tijd voor het debuutalbum waarvan Lonely Dance een voorsmaakje is.

In Lonely Dance zingt zangeres Julia over het opbouwen van je leven, het zoeken naar je eigen pad en alle spiegels die daarbij worden voorgehouden. Het is een weg die je alleen moet afleggen, wat een geweldig gevoel is, maar af en toe ook eenzaam kan zijn.

De muziek van deze verfrissende popsong wordt in de clip gecombineerd met activistische kunst van de Nederlandse kunstenaar Jeroen Jongeleen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More