Home Festival Eerste namen voor LIVE IS LIVE 2023 en een nieuwe locatie!

Eerste namen voor LIVE IS LIVE 2023 en een nieuwe locatie!

by Ann Cnockaert

LIVE IS LIVE kondigt de eerste namen aan! Met The War On Drugs, Balthazar en Warpaint staan er meteen weer grote kleppers op het podium. De drie bands komen op zaterdag 24 juni naar Middenvijver in Antwerpen (Linkeroever).

Met het nieuwe liveconcept Live /s Live wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat hoger leggen: de ultieme muziekervaring aanbieden, zowel voor de bezoeker als voor de artiest. Na een gesmaakte eerste editie op het strand van Zeebrugge trekt Live is Live in 2023 naar Middenvijver, op Linkeroever in Antwerpen. Het ruisen van de boombladeren, de Antwerpse skyscrapers op de achtergrond. Een oase vlak bij het gezoem van de stad. Live /s Live streeft naar ‘a new standard for outdoor music experiences’, en heeft met Middenvijver een tweede prachtige thuis gevonden.

Zoals bij de vorige editie zal Best Kept Secret opnieuw instaan voor de food line-up, en worden er aparte upgrades bovenop de reguliere tickets aangeboden: frontstage voor de fans die het zweet van de artiesten willen opvangen en een comfortabele tribune voor degenen die liever al zittend meewiegen met de muziek.

Zaterdagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 7 december om 10:00 via www.liveislive.be.

Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan de line-up.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More