Home Singles TOM WOLFF – Take My Heart (Klankkast)

TOM WOLFF – Take My Heart (Klankkast)

by Bart Verlent

Tom Wolff begon als pianist en kreeg zo’n twintig jaar geleden de smaak te pakken van de housemuziek. Na een korte pauze begon hij een jaar of zeven geleden terug nummers te maken. Hij probeert zich nu meer te focussen op het muzikale en maakt zijn dancetracks met analoge en digitale synthesizers. Op 29 oktober verschijnt zijn comeback ep Remembering Hope waarop Sam Pieter Janssens (Driftwood., And Then Came Fall, Clairval) instond voor de mix en productie.

© Tom Woff

Begin deze maand kregen we de eerst catchy single R.H. en nu krijgen we nog een tweede teaser die samen met de ep verschijnt. Bij het begin van Take My Heart moeten we een beetje denken aan een techno versie van Sympathie For The Devil van The Rolling Stones, die percussie en schreeuwtjes. Wat verder breekt het nummer volledig open en gaat die vergelijking helemaal weg.

Wolff zet weer een fijn staaltje dancemuziek neer, een mooie combinatie van trance en house waar we absoluut niet genoeg van krijgen.

BANDCAMPFACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More