Home Singles TOM WOLFF – R.H. (Klankkast)

TOM WOLFF – R.H. (Klankkast)

by Bart Verlent

Electro-producer Tom Wolff is geen onbekende in het dance circuit. Eind jaren 90 maakt hij tal van tracks die werden verdeeld door N.E.W.S. Records. Discotheken in het hele land en ver daarbuiten draaiden zijn dance-, house- en trance- tracks tot in de vroege uren. Toch besliste Wolff om de focus te verleggen buiten de muziek.

© Tom Wolff

Maar na een klein decennium kruipt het bloed waar het niet kan gaan en is hij helemaal terug. Eind deze maand verschijnt er een nieuwe ep van hem op het Klankkast label dat hij opgenomen heeft samen met producer Sam Pieter Janssens (And Then Came Fall, Clairval en Driftwood.) R.H. is al een voorproefje van de ep, een negen minuten durende melodieuze trip waarin retrohouse versmolten wordt met hedendaagse sounds.

R.H. is een meeslepende dancetrack die de volle negen minuten blijft boeien. Het duo bracht voldoende variatie in het nummer zodat we mee worden gezogen in de stevige groove. Van ons mocht het nummer nog dubbel zo lang duren.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More