Home Singles TIN FINGERS FEAT. FENNE KUPPENS – Islandhead (Acoustic Version)

TIN FINGERS FEAT. FENNE KUPPENS – Islandhead (Acoustic Version)

by Bart Verlent

Het heeft even geduurd maar Tin Fingers zijn eindelijk terug in een heel creatieve mood.
In 2017 bracht de band hun debuutep No Hero uit, waarna het heel stil werd. Zanger Felix Machtelinckx werd uitgenodigd om samen met Hendrik Willemyns aan het album Rhythm Of The Band van Arsenal te werken. Die ervaring nam Felix mee naar zijn makkers om samen terug nieuwe muziek te maken. Dat resulteerde vorig jaar in de prachtige debuutplaat Groovebox Memories. Afgelopen weekend speelden ze dan een geweldige set op Rock Werchter.

© Tin Fingers

Een paar maanden geleden bracht Tin Fingers de single Islandhead uit die ze opnamen met Fenne Kuppens van Whispering Sons. Deze unieke samenwerking zorgde voor een magisch plaatje en nu heeft de band, samen met Fenne, een akoestische versie opgenomen. De nieuwe versie is eigenlijk nog knapper dan het origineel, de stemmen van Felix en Fenne klinken nog intenser dankzij de sobere arrangementen.

We zijn benieuwd wat Tin Fingers nog in hun mars heeft voor ons. Met deze intieme plaat laten ze weer een nieuwe kant van zichzelf zien die we zeker wel kunnen smaken.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More