Home Singles TIEWAI – Mentale Grootverdieners (Warner Music)

TIEWAI – Mentale Grootverdieners (Warner Music)

by Bart Verlent

Na drie albums is de Genkse rapper Tiewai klaar om door te breken bij het grote publiek. Hij tekende onlangs een contract bij Warner Music en bracht de single Minchia Wa Een Tijd uit die hij opnam samen met Zwangere Guy. Op 13 november verschijnt het album Vliegtuigmodus van het Genkse hiphop collectief Goeie Jongens waar Tiewai ook deel van uitmaakt en op 4 december verschijnt zijn vierde album Stickies & Samples. Drukke tijden!

(c) Tiewai

Op Stickies & Samples werkt Tiewai niet alleen samen met Zwangere Guy maar ook met zijn homies van Goeie Jongens, met Ricca, de Nederlandse rappers Nosa en James en de saxofonist van Typhoon Coen Witteveen.

Mentale Grootverdieners is de tweede single uit de nieuwe plaat en het is een vrij persoonlijk nummer. De track is een productie van Wits, die bijna alle nummers van het album voor zijn rekening nam. We krijgen lome beats en enkele subtiele samples waarop Tiewai oprechte verhalen vertelt over zijn leven.

Tiewai bewijst met deze song dat hij talent heeft en dat zijn lyrics recht uit het hart komen. De man loopt niet naast zijn schoenen maar staat er wel stevig in.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More