Home Belgisch BERLIN – Hibernation

BERLIN – Hibernation

by Bootsie Butsenzeller

Ik weet niet of we het mogen verklappen, dat achter het gloednieuwe elektronica project BERLIN Robin Fitters schuilgaat. In een vorig leven frontman van post grunge emopunkband Sincere, die vooral in Duitsland hoge toppen scheerden.

Al geruime tijd huisvlijtig bezig met elektronica en beats die nu dus onder de bannier BERLIN het daglicht beginnen zien.

De drie tracks/videos op z’n YouTube kanaal zijn smaakvolle instrumentale klanklandschappen die dieper liggende emoties bevatten. Op het eerste gehoor aangenaam geluidsbehang dat niet misstaat in een chille hippe koffiebar, maar als je de tracks onder je vel laat kruipen, brengen ze hartverwarmende mijmeringen. Zoals Home, dat woordeloos maar in een ontroerende symbiose van beeld en geluid, het belang van een thuis of het ontberen ervan doet aanvoelen.

De nieuwste track Hibernation neemt je mee langs winterse landschappen terwijl je ziel wordt getijgerbalsemd.

Wij hebben een flauw vermoeden dat Robin z’n nieuwe muzikale taal gevonden heeft en dat we dus nog maar aan het topje van een prachtige magistrale ijsberg zitten. Abonneren op dat YouTube kanaal dus, als je op de hoogte wil blijven van al dat fraais.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More