Home Singles TICKLES – Paper Planes (A Tant Rêver du Roi)

TICKLES – Paper Planes (A Tant Rêver du Roi)

by Bart Verlent

Uit het Franse Nantes krijgen we een combinatie van noise, punk en post hardcore van TICKLES. Dit viertal bracht in 2020 hun debuutep I Love You Paul uit waarop drie stevige dreunen van songs staan. Vorig jaar brachten ze hun tweede ep digitaal uit met de bijzondere titel Ticklesticklesticklesticklesticklestickles, waarop ze dezelfde heftige weg blijven volgen.

Op 7 april is hun recentste ep verkrijgbaar op vinyl bij het label A Tant Rêver du Roi.

Om dat te vieren krijgen we het nummer Paper Planes als single. Deze brutale noisepunktechnotrack is speciaal voor degenen die denken dat ze te stijlvol zijn om voor de spiegel te staan en zo al hun grappen missen in de avond… Tja dat zal dan wel.

Het nummer komt binnen als een stevige stomp in de maag en beukt er stevig in. Dit is zeker voer voor fans van Idles en onze eigen postpunknoisetrots marcel.

TiCKLES is zeker één van de Franse revelaties van dit moment. Dat bewijzen ze met deze straffe single waar we geen genoeg van krijgen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More