Home Singles THEUN MET EEN H – Ik Hobbel

THEUN MET EEN H – Ik Hobbel

by Bart Verlent

De Nederlandse Theun Supheert heeft een verleden als drummer bij Ernst Jansz en Andre Manuel en de Ketterse Fanfare maar hij schrijft ook zelf liedjes. Vroeger bracht hij Engelse songs met zijn band Anthony’s Putsch maar sinds dit jaar gaat hij de Nederlandstalige tour op onder de naam Theun Met Een H. Met Nederlandstalige popliedjes spaart hij het leven na veertig niet.

© Theun Met Een H

Ik Hobbel is zijn debuutsingle. Het is een autobiografisch nummer waarin hij wakker wordt binnen de realiteit van een 40-plusser die zijn dromen nog niet heeft verwezenlijkt. Het is een catchy nummer met een kleinkunst vibe. Met een simpele basdrum, een gitaar en af en toe een accordeon en synthklanken levert Theun een speelse track af.

De single verscheen al in zijn thuisland en werd daar goed opgepikt. Nu probeert hij het bij de Zuiderburen en het zou ons niet verwonderen dat Theuns songs ook hier een hit worden.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More