Home Singles THE HUMDRUM AGE – For One Night

THE HUMDRUM AGE – For One Night

by Bart Verlent

Tom A., Ronny B. en Greg C. brachten in vroeger tijden liedjes uit onder de naam The Inside. Sinds 2019 gaan ze echter door het leven als The Humdrum Age en willen ze muziek maken die de platgetreden paden van de hedendaagse muziek verlaat. Onlangs trok het trio de studio in met Pascal Deweze achter de knoppen. Ze kwamen buiten met een nieuw album onder de arm.

© The Humdrum Age

Wanneer de nieuwe langspeler het licht zal zien is nog niet geweten en dus krijgen we er nog een singletje uit.

For One Night wil feeëriek zijn en toch onbehaaglijk aanvoelen. Het nummer gaat over iemand die het allemaal goed bedoelt, terwijl het toch allemaal erg benard aanvoelt.

Op hun eerste single The Yearning kwam het trio gedreven en origineel uit de hoek. Op de nieuwe track gaat het er wat gemoedelijker aan toe. Je krijgt telkens het gevoel dat er iets bijzonders gaat gebeuren maar uiteindelijk kabbelt het nummer gewoon rustig verder. Daar is op zich niks mis mee, alleen hadden we toch net iets uniekers verwacht van dit trio. De synths op de achtergrond geven het nummer wel iets bijzonders, maar veel meer dan een fijne ballade is het niet geworden.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More