Home Singles THE WAEVE – Something Pretty

THE WAEVE – Something Pretty

by Ann Cnockaert

Graham Coxon, iconisch liedjesschrijver, gitarist en zanger bij Blur en Rose Elinor Dougall, gerespecteerd soloartiest, medewerker van Mark Ronson en oprichter van The Pipettes, vormen samen het nieuwe duo The WAEVE. Ze brengen de stevige debuutsingle Something Pretty.

The WAEVE is het samenkomen van twee muzikanten op de rand van de afgrond, thema’s van vergetelheid en overgave worden afgewisseld met suggesties van hoop en licht. Tegen een brutale wereldwijde achtergrond van dreigende apocalyps en wanhoop, probeerden Coxon en Dougall zichzelf te bevrijden door het uitdagende, blinde optimisme van muziek maken.

Something Pretty is wat ons betreft alvast een schot in de roos! De stem en het ritme doen ons denken aan de Amerikaanse band DEVO. Something Pretty barst van de energie. We hebben het nummer alvast op repeat staan en zijn zeer benieuwd naar het komende werk van dit fantastische duo!

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More