Home Singles THE VERY VERY DANGER – The Fastest Forward (Polderrecords)

THE VERY VERY DANGER – The Fastest Forward (Polderrecords)

by Bart Verlent

Het was al een tijdje heel stil rond het project van Michélé De Feudis (Almighty MightyCobra The Impaler), Femke Decoene (Wolker) en lan Clement (Wallace Vanborn). The Very Very Danger bracht in 2019 hun laatste wapenfeit, de ep Witness The Legitness uit en heeeft een lange, uitputtende ontdekkingstocht naar de verste uithoeken van het universum achter de rug. Ze zijn teruggekomen met een nieuwe single die zal verschijnen op de debuutplaat Submarine Chase In Outer Space die ergens in mei 2023 in de winkels moet liggen.

The Fastest Forward begint als een gedreven postpunknummer maar barst dan open in iets wat ze zelf bazookapop noemen en is opgebouwd uit verfrissende ingrediënten van druppels explosiejazz en mortierfolk. Ook al is The Very Very Danger slechts een trio, toch klinken ze op deze single als een 10-koppige bende die een indrukwekkende geluidsmuur neerzet waar je moeilijk aan kan ontsnappen.

Naar het schijnt zouden de leden van de band ultrasonische krachten hebben die de luisteraar in een interdimensionale vortex zuigen. Na het beluisteren van deze overweldigende single geloven we dat helemaal.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More