Home Singles THE RHYTHM METHOD – I Love My Television (Moshi Moshi/Konkurrent)

THE RHYTHM METHOD – I Love My Television (Moshi Moshi/Konkurrent)

by Bart Verlent

Britser dan The Rhythm Method kan je echt niet klinken. Het Londense duo Joey Bradbury en Rowan Martin maakt sinds 2016 pure indie Britpop die een combinatie is van Pet Shop Boys, Squeeze, Madness en Pulp. Op 8 maart mogen we de opvolger verwachten van hun debuutplaat How Would You Know I Was Lonely? Het album kreeg de titel Peachy en Joey en Rowan hebben er deze keer ook Schotse en Ierse invloeden in verwerkt.

© The Rhythm Method

Op I Love My Television is er weinig te horen van die nieuwe invloeden. Het is gewoon een catchy Britpop track waarin we veel echo’s horen van Engelse bands uit de jaren ’80 en ’90. Met typische ingrediënten van sprankelende gitaren, vrolijke strijkers en een zanger die tegen zijn zin lijkt te zingen heeft het duo zeker een hit te pakken.

Of The Rhythm Method zal doorbreken over het kanaal is een grote vraag. We hebben de afgelopen jaren al veel Britpop helden de revue zien passeren met hetzelfde geluid als dit duo.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More