Home Singles THE OWLS AND ORCAS – Men Without Women

THE OWLS AND ORCAS – Men Without Women

by Bart Verlent

Sinds 2022 maken Wannes van Mol, Lode Fraussen en Bas Mertens de podia onveilig onder de naam The Owls And Orcas. De afgelopen jaren presenteerden ze drie hele straffe singles waar we toch wel redelijk van onder de indruk waren. Dit jaar mogen we de debuutep verwachten van deze dierenvrienden. Die blikten ze in samen met Hannes Cuyvers en Tom Leyman.

© The Owls And Orcas

Men Without Women is een voorproefje uit de ep en is gebaseerd op een tragisch kortverhaal van Haruki Murakami. Wannes zingt over een echte casanova die na meerdere vriendinnen eindelijk de vrouw van zijn leven vindt. Maar de relatie duurt niet lang. Zij verlaat hem al snel voor een rijke zakenman, waardoor de man kapot van verdriet achterblijft.

Het is deels een mooi, warm en ingetogen nummer maar het refrein is stevig en catchy. De bridge klinkt dan weer een beetje cliché met de voorspelbare gitaarsolo. Toch is dit zeker geen slecht nummer, het is perfect radiovoer en we verwachten dan ook dat dit trio echt wel zal doorbreken.

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More