Home Singles THE ME IN YOU – Slow Me Down (Starman Records)

THE ME IN YOU – Slow Me Down (Starman Records)

by Bart Verlent

De leden van The Me In You en Jeroen Meus hebben een hele goede band. Zo leverde de Hagelandse band al de single Out Of The Blue voor het programma Dagelijkse Kost. Ze werd gebruikt als begintune. Ook voor Dagen Zonder Broer vroeg Jeroen om een song te schrijven voor zijn overleden broer Wim. Het nummer was gedeeltelijk te horen in de laatste aflevering van de serie en is vanaf nu beluisterbaar via de streamingdiensten. The Me In You en Wim hadden een gemeenschappelijke band voor muziek zodat ze ook op zijn huwelijksfeest speelden en op zijn afscheidsdienst.

© The Me In You

Slow Me Down is een eerbetoon aan Wim en iedereen die zich herkent in de onmacht die je ervaart bij verlies. Een paar weken geleden kregen we de live-première te horen in Mechelen en toen waren we al erg onder de indruk van het knappe lied. Ook de studioversie is een straf pareltje. Het nummer begint vrij ingetogen en breekt naar het einde toe stevig uit.

Stiekem hopen we dat dit mooie eerbetoon een eerste aanzet is naar een nieuw The Me In You-album. Ondertussen genieten we volop van deze knappe compositie.

The Me In You kan je aan het werk zien op:
24/03 – Hnita Jazz Club, Heist-Op-den-Berg
22/04 – Geleen Calling, Geleen, Nederland

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More