Home Singles THE MARS MODEL – UltraMega

THE MARS MODEL – UltraMega

by Nel Mertens

De heren komen van Mars: Fred Duf (bas), Dominiek Decandt (gitaar), Hans Verbeke (zang), Tim Jult (drums) en Olivier Moulin (synths) vormen als gelijkgestemde vrienden en ervaren muzikanten sinds 2019 The Mars Model. Ze lieten met hun debuut mini-album Francobelga, enkele vinylreleases en singles reeds donkere deuntjes op de aarde los en breien daar een vervolg aan!

Inhoudelijk heeft de band ook wat te vertellen, met liedjes die representatief zijn in een tijd van strijd en verwarring, zonder de focus te verliezen op geluk en een positieve kijk op wat komen gaat. Qua geluid horen we een aantrekkelijke kracht, dramatische deining en energieke, explosieve riffs in postpunk-/ darkwave-/ gothmetalsfeer.

En daar krijgen we met UltraMega nog maar eens een staaltje van te horen. Hun nieuwe single met videoclip is een zware gitaarsong, waarbij de zang van Verbeke zwaar en rauw doorheen klinkt. Soms diepdonker, dan weer chaotisch voor zich uit schreeuwend. Een knap staaltje buitenaardse gothrock!

Op 11/11 stellen zowel The Mars Model als A Slice Of Life hun nieuwe album voor op de Into The Dark-avond in De Klinker in Aarschot.

Facebook Website Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More