Home Singles THE MANY MOONS – Rhythm

THE MANY MOONS – Rhythm

by Bart Verlent

Jan Goossens was in een vorig leven frontman van The Candy Men. Met die band haalde hij 1990 de finale van Humo’s Rock Rally (samen met onder andere Noordkaap en Gorki) en bracht hij vier albums uit. Na de split bleef Goossens nieuwe nummers maken die hij sinds 2010 brengt met The Many Moons. Sinds 2019 werd de band uitgedund tot een duo (met gitarist Guy Augustyns) en waren ze te zien op diverse podia met het concept More Song About Wind & Love waarmee ze covers brachten. Sinds dit jaar gaat het duo terug de baan op met eigen composities en onder de naam Back To The Drawing Board.

© The Many Moons

Jan en Guy hebben nu een meer ingetogen versie gemaakt van Rhythm, dat oorspronkelijk op het album Brotherhood uit 2018 staat. De nieuwe versie klinkt eigenlijk veel knapper en intenser dan het origineel. Het gitaarwerk is uitmuntend en de samenzang tussen de twee muzikanten is subliem.

The Many Moons bewijzen met z’n tweeën dat je niet met velen moet zijn om indruk te maken en pakkende songs af te leveren.

Je kan The Many Moons aan het werk zien op 9 december in Revue in Mortsel.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More