Home Singles THE LIGHTHOUSE – Pretty Girls

THE LIGHTHOUSE – Pretty Girls

by Ann Cnockaert

De Leuvense band The Lighthouse heeft Pretty Girls uitgebracht als voorproefje van hun aankomende vierde ep. Voor deze nieuwe release kozen de bandleden voor een andere aanpak door het volledige opname- en productieproces zelf te beheren, in tegenstelling tot hun vorige werken. Hierdoor waren ze in de mogelijkheid om een volledig origineel geluid en visie te ontwikkelen.

The Lighthouse
The Lighthouse © Diederik Craps


Pretty Girls is een uptempo track die direct in het gehoor springt met een krachtige baslijn, gevolgd door het vertrouwde synthgeluid van The Lighthouse. Maar pas tijdens het refrein gooit de band alle remmen los: een opzwepende gitaar speelt krachtige riffs terwijl frontman Willem Zelck met rauwe energie de lyrics zingt.

Met Pretty Girls laat The Lighthouse horen dat ze niet bang zijn om hun eigen geluid verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Het nummer belooft veel goeds voor hun aankomende ep, die zonder twijfel een frisse draai zal geven aan hun vertrouwde indiepopgeluid. Een veelbelovende release om in de gaten te houden!

FACEBOOK – INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More