Home Singles THE FLYNTS – Black Leather

THE FLYNTS – Black Leather

by Hans Verhoeven

Sire, er is geen gerechtigheid meer. En God? Zij kan het ook niet meer aan. Want de wereld staat op ploffen, vooral her en der maar er zijn – dank je God, prachtige vrouw – nog muziekjes.

Uit België, uit onze driehoek, uit onze slaapkamers en uit studio’s allerhande. Dit zijn The Flynts, ze komen van hier dus niet schrikken als ze plots achter jou staan bij de bakker. Ze hebben een single uit, Black Leather heet die en we kunnen hier nu zeer erudiet gaan doen want de Pistols, op hun laatste benen en met enkel Paul Cook en Steve Jones hadden een single met dezelfde titel. Maar dat maakt dus geen fuck uit. Sorry voor het vloeken, God.

Black Leather vlamt en klampt zich vast aan jullie buizen van Eustachius. Het is hardrock uit de seventies maar eigenlijk van om het even wanneer, meneer.

Een zanger zingt en doet dat bijzonder goed en de gitaren doen de rest. Wat nog? Dat ze qua livebeleving vooral in Wallonië blijven. En dat dit beluisterd hoort te worden. Geef vooral gas; doe wel en kijk niet om. Doen zij ook niet maar eigenlijk wel – seventies – en dat geeft geen fuck. Oeps. Sorry, Déesse.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More