Home Singles THE DRUMS – I Want It All (Anti- Records)

THE DRUMS – I Want It All (Anti- Records)

by Bart Verlent

In 2009 braken The Drums door met de aanstekelijke single Let’s Go Surfing. Veertien jaar en vijf albums later is de band uitgegroeid tot een soloproject van singer-songwriter en multi-instrumentalist Jonathan Pierce, die sinds 2016 alles zelf inspeelt in de studio en op tournee zich laat vergezellen door een bende ingehuurde muzikanten.

© The Drums

Na vier jaar stilte is er Pierce terug met een nieuwe single.

Op I Want It All zingt Jonathan over de pijn die voortkwam uit zijn liefdeloze jeugd. Het is pas de afgelopen jaren dat hij echt heeft begrepen wat hem als jongen is overkomen, dat inzicht heeft hem geholpen om zijn eigen brug te slaan naar echte liefde.

I Want It All is een typisch The Drums nummer dat eigenlijk vrij luchtig klinkt, ook al is het onderwerp niet echt vrolijk. Hier lijkt het of Pierce een vrolijke jongen is die het leven door een roze bril bekijkt en op die manier, met sprankelende gitaarriffs, weer een catchy song aflevert.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More