Home Singles THE DAY – Sidelines

THE DAY – Sidelines

by Bart Verlent

The Day is een dreampopduo bestaande uit de Duitse multi-instrumentalist Gregor Sonnenberg en de Nederlandse zangeres Laura Loeters die in Antwerpen woont. Na twee ep’s en het debuutalbum Midnight Parade mogen we dit jaar hun tweede album verwachten. De plaat die The Kids Are Alright zal heten, verschijnt op 10 mei en wordt door Laura en Gregor ook in ons land live voorgesteld.

© The Day

Sidelines is er de eerste teaser uit en gaat over het omgaan met angsten en persoonlijke onzekerheden. In dit nummer zingt Laura over jezelf van buitenaf bekijken en rust willen vinden in bevestiging van anderen. Over de dingen accepteren zoals ze zijn omdat je weet dat alles uiteindelijk weer goed zal komen.

Het is een uptempo, dansbaar nummer met een vrolijke feelgood vibe en een super catchy refrein. Een meezinger van formaat met sprankelden gitaren die live zeker voor vuurwerk zal zorgen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More