Home Singles THE CHRISTIAN CLUB – Ignorance (Live Sessie)

THE CHRISTIAN CLUB – Ignorance (Live Sessie)

by Bart Verlent

Eind vorig jaar bracht de Brugse band The Christian Club de single Ignorance uit, met als gast Mattias De Craene van Nordmann en MDC III. Van dat nummer lossen ze nu een live versie die ze opnamen in de Opera van Gent. Uit dezelfde opnamesessie volgen de komende maanden nog twee nummers, daarna zal ze te verkrijgen zijn op cassette.

© Johan Vanparys

Met Ignorance imponeerde het viertal uit Brugge met een intrigerende geluid en met de knappe stem van zanger Luca Missiaen. Tijdens de live sessie bewijzen ze dat ze op een podium al even overtuigend klinken als in de studio. De Craene was niet aanwezig tijdens de opname en ook al konden we zijn aandeel wel smaken in het nummer, toch missen we het hier niet echt. De studioversie klinkt vrij intens en live slaagt de band erin diezelfde vibe over te brengen, wat toch wel uniek is.

Wij verwachten en hopen dat 2023 het jaar van de grote doorbraak zal zijn voor The Christian Club. Een band met zo’n magnifiek geluid moet nu toch echt wel zijn weg gaan vinden naar de grotere podia.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More