Home Singles THE ALTLANTIC UNION PROJECT – Soon To End

THE ALTLANTIC UNION PROJECT – Soon To End

by Ann Cnockaert

Na een tijdje geleden The Actuary en Trustworthy te hebben uitgebracht, is The Atlantic Union Project terug met een nieuw uitstekend punkrocknummer Soon To End.

Soon To End is de derde single die de ep 3,482 Miles aankondigt, die binnenkort wordt uitgebracht op vinyl, cd en digitaal door Engineer Records, Sell The Heart Records, en Shield Recordings. De video bij het nummer is opgenomen tijdens een live sessie in de Brighton Electric studio in mei van dit jaar.

Soon To End is een oprechte song over geestelijke gezondheid, de steun en positiviteit die we allemaal soms nodig hebben en aan elkaar kunnen geven.

The Atlantic Union Project is een trans-Atlantische punkrockgroep bestaande uit de Come The Spring leden (ex-Rydell en Strength Alone), aangevuld met Craig Cirinelli (Damn This Desert Air, Elemae, Hidden Cabins) op lead zang. Aangezien Cirinelli uit Boonton, New Jersey komt, en de rest van de band zich in en rond Brighton in de UK bevindt, besloten ze zichzelf The Atlantic Union Project te noemen. De naam van hun debuut ep 3,482 Miles, staat voor de afstand tussen Boonton en Brighton.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More