Home nieuws KOMPASS KLUB lanceert een nieuwe editie van RAVE REBELS 

KOMPASS KLUB lanceert een nieuwe editie van RAVE REBELS 

by Ann Cnockaert

Na eerdere spectaculaire passages, met niet minder dan 30.000 bezoekers, lanceert Kompass Klub een nieuwe editie van Rave Rebels. Op zaterdag 8 oktober 2022 wordt Brussels Expo voor de vierde maal ondergedompeld in een verbazingwekkende, bijna buitenaardse sfeer van duizenden gelijkgestemden.

Voor het eerst in de geschiedenis van Rave Rebels kan de bezoeker genieten van twee indrukwekkende zalen. België geniet van een erg sterke en uitgesproken reputatie in de technowereld, mede dankzij de veelzijdige geschiedenis van elektronische muziek in ons land. Deze reputatie vertaalt zich op Rave Rebels in een klank-, licht- en videospektakel dat doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Op de line-up worden wereldwijd gevestigde en gerespecteerde waarden als Solomun (enige Belgische show in 2022), Joris Voorn, Paula Temple en Mall Grab vergezeld door het veelbesproken talent van eigen bodem met onder meer The Subs (live), Cherry Moon Trax en Joyhauser B2B Push (wereldpremière).

Dé ultieme hoogmis voor menig dance- en technofanaat!

Info en tickets kan je hier vinden.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More