Home Singles THE 3 CLUBMEN – Look At Those Stars (Burning Shed/Lighterthief Music)

THE 3 CLUBMEN – Look At Those Stars (Burning Shed/Lighterthief Music)

by Bart Verlent

Andy Partridge is een songschrijver die zichzelf al lang niet meer hoeft te bewijzen. Met XTC heeft hij meer dan 30 jaar lang sublieme platen afgeleverd. Hij heeft in het verleden samengewerkt met Harold Budd, Peter Blegvad en Robyn Hitchcock, en heeft ook wat productiewerk gedaan (waaronder Grains Of Sand van The Mission en Blur). Nu heeft Partridge op 69-jarige leeftijd toch nog een band bij elkaar gekregen. Samen met Jen Olive en Stu Rowe heeft Andy The 3 Clubmen opgericht. Partridge zegt zelf over dit trio dat ze alles verkeerd doen en dat dit juist goed is.

© The 3 Clubmen

Onlangs verscheen de naamloze debuutep van The 3 Clubmen waar deze Look At Those Stars van afkomstig is. Hier neemt Olive de lead-vocals voor haar rekening en zingt Partridge de backings. Het is een vrolijke popsong met speelse arrangementen waar een serieuze hoek van af is, dat het dan meer dan boeiend maakt.

We moeten niet verwachten dat Partridge en co op tournee gaan, maar we hopen wel dat er nog een langspeler uitkomt van dit kleurrijk trio.
FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More