Home Singles TEENAGE FANCLUB – The Sun Won’t Shine On Me (PeMa)

TEENAGE FANCLUB – The Sun Won’t Shine On Me (PeMa)

by Bart Verlent

Teenage Fanclub maakt al meer dan dertig jaar kwaliteitsnummers. In de jaren 90 beleefde deze Schotse band hun topjaren maar daarna verloor de wereld de interesse. Koppig als ze waren, deed band geen toegevingen en bleven ze hun eigen weg volgen zonder mee te doen aan trends. Op 30 april verschijnt het tiende Teenage Fanclub album Endless Arcade.

© Teenage Fanclub

Op de eerste singles, Home en Everything Is Falling Apart, die we te horen kregen uit het te verschijnen album, merkten we al op dat deze kerels, na al die jaren, nog altijd topnummers schrijven. Dat is met deze The Sun Won’t Shine On Me niet anders. De strofe heeft wel iets van I Got You Babe van Sonny & Cher maar dat is een detail. De knappe harmonieën laten ons vergeten dat het ook maar in iets gelijkt op dat nummer.

Het is nu aftellen naar volgend maand om de nieuwe plaat te horen, die naar alle waarschijnlijkheid weer top zal zijn. Spijtig genoeg komt de band het album niet voorstellen in ons land maar wel in al de buurlanden.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More