Home Belgisch TAMINO & ANGELE – Sunflower (Virgin)

TAMINO & ANGELE – Sunflower (Virgin)

by Kris Van den Bossche

De truc is zo oud als de platenindustrie: gooi twee artiesten met een andere fanbasis samen en kijk, beiden vergroten hun publiek. Is het duet tussen Tamino en Angèle ontstaan in de afdeling marketing van de platenbaas, wie zal het zeggen? Het resultaat, de single Sunflower, is te vinden op de langspeler Sahar (2022) van Tamino.

Big star Angèle, stelt zich ten dienste van de song en de sfeer van het werk van de rising star Tamino. Angèle bracht het nummer ook al in haar live-set in het Sportpaleis in het najaar met Tamino als guest op het podium. Het moet gezegd, er is een goed honingzoet geheel gesmeed. Angèle’s stem vloeit binnen in het eerste refrein en beide zangers delen de song mooi op.

Sunflower kreeg er nu een filmische clip bij. En dat mocht blijkbaar iets kosten. De clip is erg mooi gemaakt, donker dromerig en melancholisch van sfeer en zoals de song erg gepolijst ook.

Dit alles moet vooral Angèle-fans naar Tamino leiden, zo lijkt me. Alvast de Vox lijst van Radio 1 is voor de bijl gegaan. Nu de rest van de wereld.

Tamino treedt in maart op in Ierland, UK, Frankrijk, Italië en Turkije, en ook 23 maart in eigen land in Vorst. In april volgt de Amerika en dan komen de festivals (30/06 – Werchter e.a.) wanneer de zonnebloemen echt in bloei staan.

TAMINO: FacebookInstagram
ANGELE: Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More