Home Belgisch SYLVIE KREUSCH – Seedy Tricks

SYLVIE KREUSCH – Seedy Tricks

by Wout Meganck

Tijd om de zakdoekjes op te bergen die nodig waren om het verdriet te verwerken toen Soldier’s Heart pardoes aankondigde dat hun tijd erop zat.

Natuurlijk zagen we Sylvie Kreusch bij Warhaus regelmatig aan de zijde van muze (of is het omgekeerd?) Maarten Devoldere schitteren. Maar wie wat kan rekenen of gewoon boerenverstand in zijn hoofd heeft, weet ook dat weldra Balthazar opnieuw in de steigers staat en dus is het nu het uitgesproken moment voor het fotomodel om uit te pakken met een solocarrière.

Wat dat precies gaat worden is nog niet heel duidelijk, maar de eerste single Seedy Tricks is alweer zo’n popknaller zoals alleen Sylvie ze bedenken kan. Hitgevoelig, drijvend op Afrikaanse beats en natuurlijk zoals altijd een tikkeltje ondeugend.

Wederom gedraagt de blondine zich als een zwarte weduwe in haar chansons. Onweerstaanbare pop die in feite door de tegendraadsheid geen pop is. Tja, soms kan het leven gecompliceerd zijn, zeker als daar ene Sylvie Kreusch tussen zit.

Live-data van Sylvie Kreusch :

21/04 Gent, Vooruit samen met Matthias De Craene n.a.v. Record Store Day
02/05 Brussel, Botanique
07/05 Gent, Minard

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More