Home Belgisch SWING x ANGÈLE – S’en Aller (Labrique).

SWING x ANGÈLE – S’en Aller (Labrique).

by Bram Langmans

Wie er nog aan mocht twijfelen dat we in een gouden tijdperk leven als het op Belgische hiphop aankomt, die wordt met S’en Aller – de nieuwe single van Swing featuring niemand minder dan Angèle – vast en zeker uit die droom geholpen.

(c) : Labrique

S’en Aller is namelijk een song die zo bloedmooi is dat wij moeilijk kunnen geloven dat er mensen bestaan die hier immuun voor zouden zijn.

Over een mooie, slepende beat van de hand van Dune, Crayon en Twenty9 – een kruising tussen een moderne slow trapper en een traditionele piano-ballade – draperen de L’Or Du Commun rapper en de Brusselse popkoningin ronduit heerlijke zanglijntjes, waarbij Swing in de refreintjes zijn beste falset-stem bovenhaalt om vervolgens voor de verses weer over te schakelen op die typische Swing-flow waar wij onvoorwaardelijk van houden. Ook Angèle krijgt in het nummer een mooie en typerende verse toegewezen, en dan kunnen wij alleen maar besluiten: de hemel moet dan toch bestaan, en hij bevindt zich blijkbaar ergens in onze op het eerste gezicht nochtans eerder grauw aandoende hoofdstad.

Wij durven er met andere woorden nu al geld op zetten dat Alt-F4 – de binnenkort te verschijnen solo-ep van Swing – één van onze favoriete releases van 2020 wordt.

Live zal die ep aan het grote publiek worden voorgesteld op 18 februari in de Ancienne Belgique. Voor meer info daarover kan je hier terecht.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More