Home Singles ROXY ROSE – Og (Ragtime Distribution).

ROXY ROSE – Og (Ragtime Distribution).

by Bart Verlent

Roxane Rose, alias Roxy Rose, is een Brusselse zangeres met Congolese roots. Ze groeide op met een gezonde dosis gospel, Lauryn Hill, NERD en John Legend. Roxy debuteerde 5 jaar geleden met de ep Rose and Mars. In die vijf jaar tijd zat Rose niet stil en schreef ze veel nummers die het licht nog moeten zien.

Dit jaar wordt de Brusselse hiphopster 30 en nu zet ze het jaar goed in met een nieuwe single. Og ligt volledig in de lijn van haar vorige werk, soulvolle hiphop met wat jazzy elementen. Echt origineel is het allemaal niet maar het is een zalige laid-back track die wel catchy is. Op haar debuut-ep zijn de helft van de songs in het Engels en de andere in het Frans. Met deze single gaat ze verder in het Frans en dat ligt haar ook het best.

Roxy Rose verdient zeker haar plaats in de hippe Brusselse hiphopscene. Ze heeft veel talent alleen nog een echt eigen geluid mist ze nog.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More