Home Belgisch SUN GODS – The Beauty Of Belief (Eigen Beheer)

SUN GODS – The Beauty Of Belief (Eigen Beheer)

by Luminous Dash

We wisten bij de release van hun nummer Voices al dat Sun Gods een band was om in de gaten te houden. Dankbaar dat we daad bij woord hebben gevoegd. The Beauty Of Belief is een heerlijk nummer met een echte eighties-sound, dat toch hedendaags klinkt.
De warme stem van de zanger Brent Buckler zit daar duidelijk voor iets tussen. The Beauty of Belief kan wel 30 keer op replay zonder te vervelen. Het is toegankelijk omdat het vertrouwd klinkt, maar dankzij geloofwaardige zang, tekst en interpretatie weten ze toch een zekere eigenheid te creëren.

De vier mannen werkten opnieuw samen met Roel De Bruyne voor de productie. Deze keer was het Billie Vos die de bijhorende clip regisseerde. Verwacht veel sfeer, prachtig gebruik van licht en een vrolijk eetgevecht waar je zo aan wil deelnemen.

Sun Gods maakt ons nog net dat tikkeltje trotser om Belg te zijn. Begin april geven ze een optreden op het enige Belgische festival in Nederland, het ‘Ik zie u graag festival’.

EMILIE AUSSEMS

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More