Home Belgisch IFIDIVIDE – Hum (Eigen Beheer)

IFIDIVIDE – Hum (Eigen Beheer)

by Didier Becu

Liefde op het eerste gzicht was het toen we IFIDIVIDE aan het werk zagen in de Kinky Star op ons eigenste Luminous Dash-festival.

Voor wie naar huis wilde met een plaatje, kon de band alleen maar lachend antwoorden dat ze nog zo’n half jaar zouden mogen wachten. Soms gaat de tijd vlugger dan je denkt, gelukkig maar, en volgende maand zou de eerste langspeler van het trio beschikbaar moeten zijn.

Hum is de tweede kennismaking daarvan, daarvoor was er Raketpiloot waarmee subtiel werd aangegeven met wie de heren dwepen. Op Hum zet IFIDIVIDE zijn getrouwe sound verder. Je hoort flarden Faith No More, Tool en eigenlijk ook wat Kapitan Korsakov.

Moeilijk, maar tegelijk gemakkelijk. Toegankelijk, maar sowoieso alleen voor de happy few die de weg zullen vinden. Neen, troost je, met zo’n sound komt IFIDIVIDE er wel. Een groep met een vette sound en na twee songs al genoeg om ons te doen zeggen: dat het maar rap februari is!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More