Home Belgisch SUCH BEAUTIFUL FLOWERS – Neon Gloom.

SUCH BEAUTIFUL FLOWERS – Neon Gloom.

by Nel Mertens

Met de eerste single Neon Gloom neemt het elektronisch getinte postpunkproject Such Beautiful Flowers ons beslist mee op de snelweg van plezier… Such Beautiful Flowers is een telg van Donny Woestenborghs, de frontman bij hardcore-/punkband Midnight Souls, waarbij hij deze roots  inruilt voor het donkere synthpad. De Belgische EBM-invloeden van Front 242 en The Neon Judgement zitten er ergens in geblakerd, hoewel Woestenborghs er probleemloos in geslaagd is om dit nummer alvast een erg eigentijdse darkwave-sound mee te geven.

‘And love drips from fingertips, when stars explode between the hips. A blood moon, a dark room, where the shadows dance under neon gloom.’ Het genot en plezier beschreven in de lyrics maken deze track uiterst verleidelijk.

Het nummer verschijnt op de aankomende ep Neon Gloom, waarbij 4 tracks in duistere romantiek verschijnen op cassette (bij Wool-E Tapes) en zouden een somber beeld van liefde, waarheid en bestaan tussen de ruïnes van een postmoderne wereld schetsen. Een release op Cassette Store Day op 12/10 om naar uitkijken. Nadien zijn er ook optredens op komst!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More