Home Belgisch SUBATOMIC STRANGERS – Troubled Mind

SUBATOMIC STRANGERS – Troubled Mind

by Nel Mertens

De kersverse newwaveband Subatomic Strangers – met een geluid dat recht uit de eighties zou kunnen komen én toch razend interessant klinkt – heeft zijn tweede single uit.

(c) Pascal Vanelstlande

Het viertal uit Roeselare blinkt in Troubled Mind opnieuw uit met die meeslepende zang van Sharon Braye. De dame laat haar stem vol warme melancholie over de instrumenten vloeien, alsof het geen enkele moeite kost. De ronkende gitaren en dofdiepe baslijn geven de nodige ruwheid aan de zwevende synthlijn die ook tintelt, borrelt en prikkelt. Als die ook vergezeld wordt door een eenvoudige, doch hoog melodieuze gitaarlijn en de synths een fluitend psychedelisch tintje krijgen naar het einde toe, is het klaar: Subatomic Strangers weet opnieuw een knappe opbouw te steken in dit nieuwe nummer.

Een tweede keer getriggerd en dus benieuwd om meer te horen!

(Her)lees hier ons review over hun debuutsingle Enough Of You.

Je kan Subatomic Strangers binnenkort ook live aan het werk zien op 13/11 in de Sint-Pietersabdij in Gent en op 18/12 in OC De Schouw in Lichtervelde.

Facebook / Social Linktree

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More