Home Belgisch STUDIO GUGA – De oorlog (Eigen Beheer).

STUDIO GUGA – De oorlog (Eigen Beheer).

by Luminous Dash

Studio Guga is het nieuwe project van maestroloog Guga Baul. Radio Guga kenden we al. Maar nu trekt Guga dus ook de studio in en komt hij met een ongehoorde plaat naar buiten. Titel van de plaat: Ongehoord. Het concept? Eigen materiaal brengen alsof het van een andere (geïmiteerde) artiest is. Een interessant concept, zelden gedaan, en eigenlijk hoor je dit ook niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet natuurlijk.

In De Oorlog kruipt Baul in de huid van Raymond van het Groenewoud. Het nummer beschrijft de strijd die een relatie soms is. Wanneer ga je voor de wapenstilstand, wanneer ga je voor je gelijk?

We denken we dat deze plaat wel eens een succes zou kunnen worden. Neem even de proef op de som en laat de single horen aan een vriend met de vraag welke artiest we aan het werk horen. Wellicht laat hij zich vangen. Dat is alleen maar een bewijs van de kwaliteit van Guga Baul. Of hoe je alles uit je talent haalt in plaats van ermee in de woonkamer te blijven zitten.

De band bestaat uit Guga Baul, Joost Van den Broeck (drums), Filip Bollaert (gitaar), Bert Embrechts (bas) en Jacques Motmans aan de toetsen.

Tekst: David Van den Bosch

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More