Home Belgisch SPIRAL OF SILENCE – Wish

SPIRAL OF SILENCE – Wish

by Nel Mertens

Postpunkband Spiral Of Silence bestaat 20 jaar en is – na een spiraaltje van enkele jaren stilte – helemaal terug. Na de single Toll eerder in mei dit jaar, krijgen we nu ook Wish.

De ‘Belgische Joy Division’ laat ons met Wish opnieuw wegdromen in een kwalitatief plaatje. Daar waar ze begin jaren ’90 zichzelf een coldwaveband noemden, laten ze met het darkpopnummer Wish een warme golf spoelen in donkere wateren.

We hopen de band binnenkort ook weer live aan het werk te kunnen zien en dat zit er helemaal aan te komen, nu zanger Tom Van Troyen het Siglo XX-hoofdstuk voorgoed afsloot met de laatste ge-wél-di-ge optredens in Magasin 4 in Brussel en in Parijks. Daarnaast laat de band ook weten dat niemand minder dan Kloot Per W – enfant terrible van de Belpop – de band zal vergezellen op het podium op hun livetour.

Wish van Spiral Of Silence is digitaal verschenen bij het Britse label Jezus Factory Records, dat altijd al een zwak had voor Belgische artiesten, als we denken aan Rudy Trouvé, Kloot Per W, Mauro Pawlowski, Sukilove en Butsenzeller. Daar huist kwaliteit, als je ’t ons vraagt!

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More