Home Singles SONDER – 16

SONDER – 16

by Bart Verlent

Kristie De Kerf heeft Belgische en Spaanse roots en maakte vroeger muziek onder de naam Kristie DiAlegria. Ze verzamelde sindsdien een negenkoppige band rond zich en maakt tegenwoordig muziek onder de naam Sonder. Op 17 november verwachten we de debuutplaat van Sonder die ze inblikten in Brighton met producer Tim Bidwell (Lucy Rose, Hardkandy,…). Op 14 december komt Sonder hun eersteling voorstellen in Gravenhof in Hoboken.

© Sonder

Na de prachtige debuutsingle Anywhere krijgen we nog een smaakmaker.

16 is een universeel lied over het forceren van succes en geluk en de immense moeilijkheid om het eeuwige streven naar perfectie los te laten. Het nummer begint met een speels gitaarriedeltje. Die speelse vibe blijft heel het lied lang behouden, ook wanneer de andere instrumenten erbij komen. Het nummer begint vrij ingetogen en bouwt op naar een stevig einde.

De tweede single van Sonder is opnieuw een schot in de roos. De band is echt heel straf in het inkleuren van hun geweldige composities. Ze kiezen daarbij niet altijd voor de meest evidente weg.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More