Home Belgisch SOHNARR – Melomania (PIAS)

SOHNARR – Melomania (PIAS)

by Luminous Dash

Melomania is de eerste single van Sohnarr, beter bekend als het soloproject van Patricia Vanneste (DRIFTWOOD, Balthazar, Hydrogen Sea). Letterlijk vertaald betekent “melomania” abnormale liefde voor muziek, maar in Patricia’s geval mogen we ook zeggen dat het liefde voor de natuur is. 

(c) Sohnarr/PIAS

Ze trok in 2018 naar Noorwegen en Zweden samen met haar viool, microfoon en laptop op zoek naar de meest verlaten plaatsen die ze kon vinden. Dat is ook te horen op de 10 minuten durende track. Het is een song die intimiteit uitstraalt en je doet dromen van plaatsen als Eresfjord of Hallingskarvet. Haar fluwelen stem en de kracht van haar viool geven het nummer een mysterieuze en ontroerende touch.

Haar debuutalbum zal Coral Dusk heten en komt op 15 mei uit bij PIAS. Mensen die niet zolang kunnen wachten, kunnen het album alvast beluisteren in de Sohnarr Sjel. Een door Patricia en Sam De Bock ontworpen artistieke kubus die in samenwerking met Natuurpunt Vlaanderen van 4 maart tot 7 april te vinden is in het natuurgebied Grote Netewoud in Meerhout. De ideale plaats om deze plaat ten volle te ontdekken.

Pieter Walcarius

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More