Home Singles SLOW PILOT FEAT. C DUNCAN – No Man Is An Island (Polymoon Records)

SLOW PILOT FEAT. C DUNCAN – No Man Is An Island (Polymoon Records)

by Bart Verlent

Zes jaar geleden debuteerde Slow Pilot met het straffe album Gentle Intruder. We keken dan ook al een tijdje uit naar het vervolg erop. Dit jaar mogen we eindelijk een nieuwe plaat verwachten van Pieter Peirsman en co. Het nieuwe album Falling Of The Earth werd ingeblikt met Luuk Cox achter de knoppen en zal, als we mogen afgaan op de singles Lost en What You Gonna Do, iets luchtiger klinken dan zijn voorganger.

© Slow Pilot

Nu is er een derde teaser uit die nieuwe schijf en daarop krijgt Slow Pilot het gezelschap van de Schotse singer-songwriter C Duncan. Een paar jaar geleden liet Alex Callier (Peirsman maakt deel uit van de liveband van Hooverphonic) Pieter kennismaken met de prachtige muziek van Duncan en hij was meteen verkocht. Tijdens het opnameproces van No Man Is An Island waren ze op zoek naar een extra stem en kreeg Pieter het idee dat de stem van de Duncan het nummer compleet zou maken. We kunnen alleen maar toejuichen dat de Schot onmiddellijk enthousiast was en meewerkte met de Belgische band. Het resultaat is werkelijk subliem. De warme, gevoelige stemmen van Peirsman en Duncan blenden super mooi op deze knappe ballad.

Ook fijn dat Slow Pilot het talent van C Duncan hier in de spotlight zet, check zeker zijn platen. Met deze wondermooie single kan Slow Pilot toch weer uitpakken met een sprankelend dreampop diamantje om trots op te zijn.

Je kan Slow Pilot aan het werk zien op:

11/08 – BARàBAZ, Bazel
22/10 – De Casino, Sint-NIklaas

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More