Home Singles SLOW CRUSH – Aid And Abet (Church Road/Quiet Panic)

SLOW CRUSH – Aid And Abet (Church Road/Quiet Panic)

by Bart Verlent

In 2017 debuteerde de Belgisch/Engelse shoegaze band Slow Crush met de ep Ease. Sinds dan is de carrière van de band in een stroomversnelling terechtgekomen. Een jaar later versierden ze een platencontract bij het Engelse Holy Roar records en datzelfde jaar verscheen hun album Aurora waarmee ze lang hebben getourd door Europa en Amerika. Pas in 2020 had de band terug tijd om nieuw materiaal uit te brengen met de wondermooie single Reel.

Slow Crush
© Hans Vermeulen

Afgelopen weken namen Isa Holliday en co de tweede plaat op in de Gentse Number Nine Studio. Wanneer deze zal verschijnen is nog niet geweten, maar we weten wel dat er 11 nieuwe nummers op zullen staan. Ook zal de nieuwe plaat op een ander label verschijnen want Slow Crush tekende bij het Engelse Church Road Records en het Amerikaanse Quiet Panic.

Het nieuwe platencontract wordt gevierd met een heruitgave van Aurora die op 19 maart het licht zal zien. Daarom brengen deze shoegazers nog een single uit van hun eerste album. Het knappe Aid And Abet is de vijfde single uit het album dat een video krijgt.

In Aid And Abet horen we Slow Crush op zijn best met de indrukwekkende gitaarmuur, zweverige drums en de kristalheldere stem van Isa. Van ons mag dat nieuwe album er snel komen want het al veel te lang geleden dat we nog iets nieuws gehoord hebben van deze zalige band.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More