Home Singles DIJF SANDERS – Stroking The Furnace (Unday Records)

DIJF SANDERS – Stroking The Furnace (Unday Records)

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht Dijf Sanders zijn Nepalees project Puja uit en nu is deze multi instrumentlist er terug met nieuw werk. De single Stroking The Furnace is de voorloper van de ep Lichen die in maart zal verschijnen. Op deze ep zullen nummers staan die Sanders maakte voor performances en dansvoorstellingen tussen 2016 en nu.

© Dijf Sanders

Op Stroking The Furnace smelt hij akoestische instrumenten samen met synthesizers, en gebruikt hij de elektronica als was het een oud instrument. Deze intense songs lieten Dijfs hart voor een tijdje rusten en zijn gedachten gingen even op pauze.

Als we de single Stroking The Furnace horen snappen we helemaal wat Sanders in gedachten had. Het nummers straalt heel veel rust uit. Ook al worden er stevige drums in gebruikt toch halen de rustige soundscapes de bovenhand.

Al goed dat Dijf Sanders deze geweldige track van onder het stof haalde. Het is weer een zalig nummer dat je zo in trance brengt.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More