Home Singles SHORE SHOT – Conquest

SHORE SHOT – Conquest

by Ann Cnockaert

Shore Shot is een hiphop/soul collectief met leden uit Oostende en Gent. De groep bestaat uit zangeres Frie Mechele (Momoyo, Uncle Wellington), rapper Kush Gurung, pianist Jonas Desmet (Madame Blavatsky), gitarist Thomas Decock, DJ/turntableist Jason Saliou (AKA Chase The Nomad), bassist Felix De Clerck (Okkupeerder) en drummer Renaud Debruyne (Momoyo, AUDRI, Uncle Wellington).

Het zevental dat zich in 2016 vormde rond drummer Renaud Debruyne, maakt al sinds het prille begin furore in thuisstad Oostende en daarbuiten. Ze verschenen al op o.a. Leffingeleuren en All Eyes On Hip Hop. Nu is het tijd voor hun eerste single Conquest.

Shore Shot spreekt de taal van de jazz, de funk en de soul, maar ook de elektronische invloeden zijn niet ver te zoeken. De basis blijft evenwel de boombap hiphop sound uit de jaren 90.

Conquest is een nummer over het overkomen van obstakels, de weg die men aflegt om de eigen angsten te overwinnen, het een worden met het moment door middel van muziek. Het funky track waarin Kush’ raps uitblinken in harmonie met het zelfverzekerde stemgeluid van Frie en een ritmesectie om u tegen te zeggen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More