Home Belgisch SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Love Is The Light

SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Love Is The Light

by Felix Sandon

Liefde is het licht dat ons de weg leidt door het leven. En de wereld is een mooie plek voor wie die liefde ontvangt. Dat is de boodschap van Shorty Jetson and the Lefthands op hun nieuwe single Love Is The Light. Duidelijker moet het soms niet zijn, toch?

We missen in Love Is The Light aanvankelijk een beetje de Woodstock- en Fleetwood Mac-referenties die we van deze groep gewend zijn sinds hun nummers Go On Without You, Talk About It en Dynamite. Maar wat is er tegelijk meer Woodstock dan een boodschap van peace, love and understanding?

Wat deze single ontbreekt aan snedigheid, compenseert de band ruimschoots met zonnigheid. Shorty Jetson hemzelve en Charlotte Verdick klinken zoals steeds prachtig samen en trakteren ons op zinnen uit het genre “No phones, no shoes / No, we don’t even know the Monday blues.” En halverwege krijgen we dan toch een heerlijk ouderwetse gitaarsolo, die naadloos overgaat in een reggae-geïnspireerde passage. Laat het dan nu maar snel zomer zijn.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More